R-Top® op de AGROmashEXPO in Boedapest Hongarije

12 jan R-Top® op de AGROmashEXPO in Boedapest Hongarije

Geplaatst op 01:00h in Geen onderdeel van een categorie door wpinaday

AGROmashEXPO is de grootste tentoonstelling voor landbouwproducten in Hongarije.

In 2015 was de AGROmashEXPO en Agrárgép (agrarische Machines) Show de meest succesvolle van alle tijden. De tentoonstelling werd bijgewoond door 42 duizend bezoekers, zelfs meer dan in 2014!

Meer dan 300 exposanten presenteerden hun producten en diensten op de 33e AGROmashEXPO en de gelijktijdig gehouden AgrárgépShow en de Hongaars tuin- en wijnbouw tentoonstelling.

De beurs bevatte 36 duizend vierkante meter tentoonstelling, dat is bijna de hele oppervlakte van HUNGEXPO.

Afgezien van de distributeurs zetten de leden van de nationale vereniging van agrarische machines-fabrikanten (MEGOSZ) een grote weergave neer van vele nieuwigheden van de hongaarse landbouwmachine-productie.

De AgrárgépShow, eigendom van MEGFOSZ (nationale vereniging van landbouw en Machine distributeurs), toonde het allerbeste van de distributeurs van binnenlandse landbouwmachines.

Het regionale karakter van de tentoonstelling werd verder onderstreept met nog meer bezoekers uit het buitenland dan tijdens de beurs van 2014.

Onze dealer, Tempel KFT., verwelkomt u graag op hun stand om u al onze R-Top ® producten te tonen op C – vrije ruimte FI/5, P11.