Login

R-Top® Stumpscraper afgeleverd in Duitsland

Op dinsdag 25 november jl. heeft Bijl Groentechniek BV de eerste R-Top® Stumpscraper afgeleverd in Duitsland. Dhr. Gerd Sparfeld van de firma Kiesel West GmbH uit Moers heeft deze R-Top® machine verkocht aan zijn klant, dhr. Dirk Kolacek van de firma Wittoesch & Kolacek GbR Garten- und Landschaftsbau uit Essen.

De firma Wittoesch & Kolacek gaat in de stad Essen in opdracht van de gemeente bomen verwijderen en op dezelfde plek weer nieuwe bomen planten. Met behulp van de R-Top® Stumpscraper met een boordiameter van 80 cm kan deze opdracht perfect uitgevoerd worden.

Door de veilige werking van de R-Top® Stumpscraper is dit een ideale machine om in grote steden werken uit te voeren. In de nabijheid van de werkplek hoeven geen geparkeerde wagens verplaatst te worden. Ook de omgeving van de werkplek hoeft niet vrijgemaakt te worden van verkeer. Al het restmateriaal wordt meteen opgevangen en afgevoerd. Een ander groot voordeel van de R-Top® Stumpscraper is het lage brandstofverbruik, waardoor de kosten voor de werken aanzienlijk afnemen.

18De firma Wittoesch & Kolacek heeft in de afgelopen weken al meer dan 100 boomstronken met de R-Top® Stumpscraper verwijderd en dhr. Kolacek is zeer tevreden over zijn nieuwe machine, de R-Top® Stumpscraper 80.