Login

R-Top® goes Europe!

In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om de Rotop® in Europa op de kaart zetten via diversen buitenlandse dealers. En met succes!

Half januari is er een contract afgesloten met de firma Marcel Van Dyck Belgium NV uit Houtvenne (B). De firma Van Dyck is de nieuwe importeur van Rotop® voor België en Luxemburg. Van Dyck Belgium NV is al meer dan 30 jaar een gevestigde waarde op de markt van tuinmachines. De firma staat borg voor kwaliteit, samenwerking en een uitstekende service.

Per 01 februari jl. is er ook officieel een importeur voor Rotop® in Zwitserland en Liechtenstein. De firma Hutter Baumaschinen AG uit Altstätten (CH) gaat de Rotop® verkopen in Zwitserland en Liechtenstein. De firma Hutter is een gevestig bedrijf in Zwitserland dat sinds 1980 een gestage groei doormaakt. Hutter neemt al jarenlang een vooraanstaande positie in Zwitserland in betreffende de verkoop van graafmachines, trilplaten, grijpers, dieseltanks, rubber tracks etc. Het assortiment van accessoires wordt voortdurend uitgebreid. En nu dan met de Rotop®. Hutter Baumaschines biedt een uitstekende service en hoge kwaliteit van reparaties vanuit de drie vestigingen in Altstätten, Wangen a. Aare en Palézieux.

In maart is ook Rotop® UK van start gegaan. Hiervoor is een heel nieuw bedrijf, Flatlands UK ltd. opgericht. Drie enthousiaste heren met heel wat ervaring gaan Rotop® importeren naar de UK. Zij gaan naast de verkoop van Rotop®, zichzelf met de Rotop® verhuren onder de naam Stumpdrillers om bij zowel particulieren als bij bedrijven de boomstobben te verwijderen.

Wij zijn erg blij met onze nieuwe importeurs en wensen hen heel veel succes toe!
Alle gegevens van onze importeurs vindt u al op onze website of zullen binnen afzienbare tijd op de website geplaatst worden.